PROUD TO BE DUTCH

DTCH vibe is een 100% Nederlands merk, voor stijlvolle (jonge) mannen, die willen laten zien wie ze zijn – op Ibiza, op festivals, op het terras met vrienden, in de sportschool, tijdens het WK, of gewoon op school of het werk. Oprichter van DTCH vibe is Stefan Burm, ondernemer en liefhebber van feestjes en festivals. Een vet feest of een relaxte vakantie op z’n tijd, liefst in de omgeving van de Middellandse Zee, is voor hem de perfecte way out voor de dagelijkse stress en hectiek van een drukke baan. Op zo’n vakantie merkte Stefan op dat de kleding waarmee iemand laat zien waar hij vandaan komt, vaak niet de meest stijlvolle is.

“Het is leuk om te laten zien dat je Nederlander bent en andere Nederlanders te herkennen. Je zoekt elkaar op en dan ontstaat er een Dutch vibe. Hij vroeg zich af waarom er geen stijlvolle, strak gesneden shirts zijn, met een mooi design en van goede kwaliteit, waarmee je kunt laten zien dat je proud to be Dutch bent. Met een oranje voetbalshirt of een slobberig T-shirt van een goedkope kwaliteit uit de souvenir- of feestwinkel, maak je geen impact. Je wilt toch juist ook uitstralen dat je smaak hebt en trots bent, met een chill shirt. Zo ontstond het idee voor DTCH vibe: where fashion meets pride”.

OWN THE DAY. LIVE THE NIGHT.

DTCH vibe is een tribal brand, dat trots combineert met goed uitziende high-end street fashion, voor jonge mannen met klasse, die het belangrijk vinden om er goed en verzorgd uit te zien. DTCH vibe wil verbinden.

Dat doen we met een gestileerde Hollandse leeuw, als het symbool van kracht en trots. Dat wordt nog eens versterkt door de stoere, mannelijke snit, die strak aansluit. Laat maar zien wat je in huis hebt!

DUTCH DESIGN, MADE RESPONSIBLY

Naast die trotse uitstraling vinden we draagcomfort en kwaliteit belangrijk. Onze T-shirts zijn daarom van topkwaliteit elastische katoen, met stijlvolle rubber prints. We willen dat een shirt er niet alleen hartstikke cool uitziet, we willen ook dat het onder alle omstandigheden – dus ook als je waanzinnig uit je dak staat te gaan – mooi blijft en goed zit. Je doet niet voor niets je best om er goed uit te zien, toch? Daarom zeggen wij: Own the day. Live the night.