Producten

DTCH vibe heeft een nauwsluitende, slanke snit en dus kan het wel belangrijk zijn om even goed uit te zoeken welke maat jou past. De beste manier om zeker te weten welke maat voor jou goed is, is een meetlint opsnorren en je borstomvang meten.

Maten S M L XL
Borstomvang* 92-96 cm 96-100 cm 100-106 cm 106-112 cm

*Meet horizontaal rond het breedste gedeelte van de borst de omvang in centimeters

Omdat de T-shirts van DTCH vibe een aansluitende, slanke snit hebben en die komt nu eenmaal niet geweldig tot zijn recht bij grotere maten. Wil je weten of je in onze T-shirts past? Pak dan even een meetlint erbij.

Maten S M L XL
Borstomvang* 92-96 cm 96-100 cm 100-106 cm 106-112 cm

*Meet horizontaal rond het breedste gedeelte van de borst de omvang in centimeters

Voorlopig heeft DTCH vibe alleen kleding met een duidelijk mannelijke snit. Daar past vast ook wel een vrouwenlijf in – doe vooral waar je zin in hebt – maar onze shirts zijn daar niet voor ontworpen. Dat we nog geen lijn voor vrouwen hebben, wil niet zeggen dat die er niet komt. Laat het ons weten als je zit te springen om een DTCH vibe for women en hou de website en onze social media in de gaten.

De kleding van DTCH vibe voldoet aan de Global Organic Textile Standards (GOTS), die garandeert dat er gebruik wordt gemaakt van biologische katoen die op een duurzame en verantwoorde manier wordt gewonnen en dat in de hele keten wordt voldaan aan hoge milieu- en sociaaleconomische voorwaarden. De fabriek waar onze kleding wordt gemaakt heeft het Fair Trade-certificaat, evenals
het collectief waar de katoen vandaan komt.

Bestellen en verzenden

Alle gangbare digitale betaalmiddelen worden geaccepteerd, waaronder pin en creditcard (Visa en Mastercard).

We handelen je bestelling zo snel mogelijk af. Bestellingen die je doet vóór 23.00 uur, heb je de volgende werkdag al in huis als het verzending binnen Nederland betreft. Zodra je bestelling is verzonden, krijg je een track and trace-code waarmee je je pakket kunt volgen.

Je bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg verpakt en als pakketpost verstuurd met PostNL. Zodra je bestelling is verzonden, krijg je een track and trace-code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Bij bestellingen tot 125 euro betaal je voor verzending in Nederland en België € 8,95. Bij bestellingen boven de 125 euro is de verzending naar Nederlandse en Belgische adressen gratis. De verzendkosten voor andere landen worden berekend aan het eind van het bestelproces.

Jazeker, geen probleem. Aan het einde van het bestelproces worden de verzendkosten berekend. Hou er rekening mee dat er bij verzending buiten de EU extra belastingen geheven kunnen worden.

De bestellingen worden meerdere malen per dag verwerkt en verzonden. Dit betekent dat wanneer een bestelling is gedaan, het pakket al heel snel bij PostNL ligt. Annuleren of wijzigen is dan dus helaas niet mogelijk. Je kunt wel je bestelling binnen 14 dagen herroepen. Kijk bij retouren hoe dat werkt.

Wij doen onze uiterste best om producten zorgvuldig te verpakken, zodat ze jou onbeschadigd bereiken. Verder controleren we iedere bestelling persoonlijk. Mocht er in het proces onverhoopt iets mis zijn gegaan, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten, liefst voorzien van een foto als bewijs. Onder contact vind je onze gegevens en een formulier.

Ruilen of retourneren

We vinden het jammer als je niet tevreden bent of als de maat niet goed is, maar binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen, kun je je product zonder opgaaf van redenen terug sturen, mits het niet gedragen en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit, met alles erop en eraan. Als je kijkt bij retouren zie je precies wat je moet doen.

Ja. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening als je iets terugstuurt. Als je kijkt bij retouren zie je precies wat je moet doen.

Klachten, vragen en opmerkingen

Alle producten worden gecontroleerd en zorgvuldig verpakt, zodat ze jou onbeschadigd bereiken. Mocht er in het proces onverhoopt iets mis zijn gegaan, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten, liefst voorzien van een foto als bewijs. Onder contact vind je onze gegevens en een formulier.

Dat is heel vervelend, maar we horen graag van je wat er niet goed is gegaan, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren. We waarderen het als je persoonlijk contact met ons opneemt per mail of telefoon, zodat we je klacht op een goede manier kunnen oplossen. Onder contact vind je onze gegevens.

Andere vragen? Neem contact met ons op.